Anders, Lone og lille Laura - vi er Kindling Cracker - danmark

Vi er et lille familiefortagende med Mor, Far og vores lille datter Laura. Vi er personerne bag import og salgsvirksomheden Kindling Cracker - danmark aps. og er den danske distributør af den fantastiske Kindling Cracker brændekløver, opfundet af den unge skole pige Ayla Hutchinson fra New Zealand.

Det hele startede julen 2016, hvor mor gav far en Kindling Cracker brændekløver i julegave. Denne nye opfindelse fik hun hjem fra New Zealand. Far og resten af familien blev omgående vilde med den, aldrig havde det været så nemt kløve brænde og lave optændingspinde, så vi satte os for at få den til danmark. Få uger senere var vi i gang som nyslået dansk distributør og den første brændekløver blev solgt 1 februar 2017.


Familie med brændeovn i by of på land i mere end 15 år

I vores hjem på Frederiksberg har vi en indbygget brændeovn udelukkende for hyggens skyld. Mens det i sommerhuset er den primære varmekilde. Vi elsker simpelthen bare, at der er dejlig knitrende ild i pejsen mens vi hygger om spisebordet eller i sofaen.


Vi får vores træ færdig kløvet, men stykkerne er stadig store og skal ofte kløves et par gange for at få bedre forbrænding i pejsen. Og nogen, ofte faren, glemmer tit at få hugget optænding med øksen - måske fordi man muligvis også er lidt bange for, at få pølserne i karambolage med øksen.


Med baggrund i vores mangeårige erfaring med netsalg så vi en oplagt mulighed for, at etablere et godt lille familie geschæft. Vi vil gerne gøre brændekløvning sikrere og sjovere for familier, børn, ældre, spejdere, udendørs folk og mænd, som tør indrømme at de har deres fingre kære. Kindling Cracker brændekløveren bliver i dag forhandlet af os her på denne website og i ren række butikker og webshops på nettet

Kindling Cracker - brændekløver, den første i danmark 2017

Den første Kindling Cracker i danmark

De gode oplevelser deles på sociale medier

På vores facebook side deler vi alle de små og store oplevelser. Når spejdernepigerne kløver løs og har en fest og bestefar kløver løs til bålet i haven. Når der er events, nye forhandler og billeder af fantastiske brændestakke er det her det sker. Kom og følg os på rejsen og blive begejstret for alt den glæde det giver at kløve på en kindling cracker - det smitter..

Facebook anmeldelse

Dejligt at slippe for at arbejde med økse. Nu kan børnebørnene så også tjene en skilling ved at hjælpe Bedstemor med optændingspinde. :0)

Pernille Westphal Anderen - 21/12/2017

Facebook anmeldelse

Det er en fantastisk opfindelse som vi ikke vil undvære. Selv med små børnebørn fungerere den fint. Den er nem at sætte væk når den ikke er i brug. Jeg vil give den 5 stjerner. Kan bare anbefales.

Majbrit Hovin Schroller - 10/01/2018

Vil du i kontakt så skriv eller ring

Kindling Cracker - danmark

Åboulevard 42, st. tv.

2200 København N.

Danmark

+45 2083 7604
kontakt@kindlingcracker.dk

Vil du forhandle verdens sikreste brændekløver

Har du en fysisk butik eller en mindre kæde af butikker, så brug formularen til højre og fortæl os lidt om din butik. Så tager vi dialogen derfra.