Gå på opdagelse - Se, rør og køb en Kindling Cracker

Vores brændekløver sælges hos en række fantastiske forhandlere med forskelligt udvalg. Her er virkelig nogle gode butikker at gå på opdagelse i, hvad end du  skal have bestilt brænde, er til udendørs madlavning eller skal bruge lækre ting til jagt og fiskeri eller måske en helt ny brændeovn. Til institutioner kan vi tilbyde dig at få besøg af en sælger eller måske af en specialkonsulent i etablering af kreative uderum for børn og voksne.

Find forhandlere på Sjælland, Fyn og i Jylland

Sjælland

Bjergkæden, Køge - fysisk butik og online salg

Bjergkæden er lækkert udstyr til friluftsliv, fritid, rejser og hverdagens eventyr. Du kan besøge vores webshop eller kig forbi vores 400 kvm. store oplevelsesbutik i Køge centrum. Hos os finder du alle de førende mærker og et stort udvalg af vandrestøvler, rygsække, telte, ski og havkajakker.

Website : www.bjergkaeden.dk
Adresse : Bjergkæden, Vestergade 34A, 4600 Køge. Tlf: 56652345

Frederikssund pejsecenter, Frederikssund - fysisk butik

Frederikssund Pejsecenter er specialist inden for brændeovn, pilleovn, pillefyr, gaspejs eller pejseindsats, og er et unikt pejsecenter med fokus på miljø, kvalitet og top service. Ejet af Steen Poulsen, uddannet skorstensfejer der siden 2001 har drevet butikken som i dag Sjællands største pejsecenter med en udstilling på hele 780 m2. med mere end 100 ovne og tilbehør.

Website : www.frederikssundpejsecenter.dk
Adresse : Frederikssund Pejsecenter. Centervej 48, 3600 Frederikssund. Tlf. 4731 4015

Roskilde pejsecenter, Roskilde & Virum - fysisk butik

Roskilde Pejsecenter A/S tilbyder et bredt udvalg af pejseindsatse, brændeovne og tilbehør samt montering & levering.De hjælper dig med at finde den rigtige pejs eller brændeovn til netop dine behov. De går ikke på kompromis – det handler om tillid og sikkerhed! Det er fleksibilitet og en ansvarsfølelse, der gør, at de leverer den bedste service. Derers moto er da også "VI ER FØRST TILFREDSE, NÅR KUNDEN ER TILFREDS."

Website : https://roskildepejsecenter.dk

Adresse : Roskilde Pejsecenter. Ringstedvej 64-66, 4000 Roskilde. Tlf. 4635 4124

Adresse : Roskilde Pejsecenter. Kongevejen 237, 2830 Virum. Tlf. 4541 0188

Outdoor Cooking, Karlslunde - online salg

Hos Outdoorcooking.dk elsker vi mad. Specielt mad tilberedt i det fri! På Outdoorcooking.dk finder du Danmarks absolut bedste online udvalg af produkter til madlavning udendørs.Vi sælger med stor passion alt indenfor båludstyr, grille, røgeovne etc. samt det bedste tilbehør inden for gear og grej – vores sortiment favner bredt- og vi har over 100 forskellige varer, fordelt på mere end 10 valide og banebrydende brands indenfor friluftsliv og madlavning.

Website : www.outdoorcooking.dk
Adresse : Outdoor Cooking. Bødkerstræde 5, 2690 Karlslunde. Tlf. 2984 8507

Godsejeren.dk, Tikøb - online salg

Godsejeren drives af en familie, som elsker godt design, høj kvalitet og det unikke fund. De rejser meget og finder ting her og der, de synes forbedrer deres hverdag, og som er med til at give hjemmet personlige look et unikt særpræg f.eks. køkkengrej, jagttøj, punge - ja, utrolig mange forskellige lækkerier! Kik dig omkring, og dan dit eget indtryk.

Website : www.godsejeren.dk
Adresse : Godsejeren.dk, Gurrevej 520, 3080 Tikøb. Tlf. 42436677

DKbrænde.dk, Slagelse - online salg

Hos DKBrænde.dk får du altid den bedste handel uanset hvilken type brændsel, du skal bruge. Spar mange penge og få samtidig den fordel, at vi nu leverer gratis i hele Danmark og næsten helt ind i din brændeovn med vores mobile truck. (Fyn og Jylland leveret til kansten) Alle produkter på denne side har været underlagt streng kontrol for at sikre, at du får de – også miljømæssigt – bedste produkter.
Website : www.dkbrænde.dk
Adresse : dkbrænde.dk, Hejningevej 6, 4200 Slagelse. Tlf. 2532 3413

FormCPH, København - fysisk butik

Butik og indretningsarkitekter, her kan du blandt mange andre håndplukkede lækkerier se og bestille en brændekløver. Se mere på deres hjemmeside

Website : www.formcph.com
Adresse : FormCPH. Frederiksberg Allé 68, 1820 Frederiksberg C

Ting+, Rørvig - fysisk butik

Sommerbutik med hyggeligt interiør, tøj og køkkenvarer til sommerhuset

Facebook side : Ting+
Adresse; Toldbodvej 8, 4581 Rørvig. Tlf. 81444342

Jylland

55° Nord, Taulov - fysisk butik og online salg

Spejdernes egen butik og deres idégrundlag er at tilbyde mennesker det rigtige udstyr og dermed muligheden for at leve et aktivt friluftsliv. 55°NORD åbner en verden af uanede muligheder. Det handler om rygsække, soveposer, fodtøj, uniformer mm. i en kvalitet, der holder til at blive brugt igen og igen! Vores inspiration er naturen og de udfordringer og oplevelser, som børn og unge møder på ture og lejre. Vores sortimentet spænder derfor bredt, fra det traditionelle til det smarte og moderne!

Website : https://www.55nord.dk

Adresse: 55°Nord. H.C. Ørstedsvej 10 Taulov, 7000 Fredericia

Hwam Living, Skanderborg - fysisk butik

Besøg det eksklusive showroom og se det fine udvalg af moderne og miljøvenlige pejse og brændeovne. Her kan du se og købe din nye Kindling Cracker, samt få gode råd til den god og miljøvenlig optænding -der også er god for din brænde økonomi.

Website : http://www.hwamliving.dk
Adresse : Hwam living. Foerlev Møllevej 3, 8660 Skanderborg. Tlf. 7217 0026

Olisan.dk, Harlev - gårdbutik i Herlev og online salg

Olisan.dk har siden 2005 glædet små og store med kvalitetslegetøj, interiør og accessories til børn. Vi er en kreativ og servicebevidst virksomhed, der ikke går på kompromis med valg af produkter, indpakning, troværdige produktbilleder og detaljerede produktbeskrivelser. Olisan's sortiment byder på legetøj og interiør til børn fra 0 til 14 år - så det er muligt, at finde den ideelle barsels-, dåbs- eller fødselsdagsgave

Website : https://olisan.dk
Adresse : Olisan. Labing Møllevej 6, 8462 Harlev. Tlf. 61277692

Lindberg, Ebeltoft - fysisk butik og online salg

Website : www.lindbergebeltoft.dk
Adresse : Lindberg. Havnevej 1, 8400 Ebeltoft. Tlf. 8634 1033

Ildfastesten.dk, Århus V - online salg med afhentning Århus V.

Salg af materialer der er anvendelige ved opbygning af pejs, masseovne, pizzaovne, rakuovne og raketovne, da de tåler høje temperaturer over lang tid. Produktsortimentet består både af ildfaste sten, ildfast mørtel, ildfast cement, ildfast ler og chamotte pulver samt forskelligt tilbehør til pejs og pizzaovn, fx pizzaspade og termometer. Derudover er det også muligt at købe et byg-selv pizzaovnssæt, hvor alle ildfaste materialer inklusiv keramisk isolering og grundig vejledning medfølger. Den ildfaste keramiske isolering kan naturligvis også købes separat.

Website : https://www.ildfastesten.dk
Adresse : ildfastesten. Haslegårdsvej 72, 8210 Århus V. Tlf. 21636607

Afhentning, Herning

Svigerfar, står for at fremvise og udleverer, på hjemmeadressen i Herning. Betaling kontant eller MobilePay 77766
Ring : 20837604 og lav en aftale. Adresse : H C Ørsteds Vej 111, 7400 Herning

Fyn

Danish Outdoor, Tommerup - fysisk butik og online salg

Rygeovne, bålgrej, æblepressere, pølsestoppere, bryg selv udstyr og friluftsgrej. Udover, at Danish Outdoor Danmarks førende specialbutik med udstyr til hjemmerøgning, pølsemageri og bålmad og har haft over 3000 på vore populære kurser, så er vi også leverandør til naturbørnehaver, naturskoler og andre af bålgrej og udstyr til natur-undersøgelser m.m. Vi har rigtig meget på lager og kan normalt levere både små og store ordrer indenfor 1-2 hverdage.

Website : https://www.danishoutdoor.dk
Adresse : Danish Outdoor. Østerbro 4, 5690 Tommerup. Tlf. 28157634

Institutioner og foreninger

Vi har samarbejde med Sydfyn trælegetøj der har to kørende sælgere. Dem kan du ringe til for at aftale et besøg i jeres børnehave eller SFO. Du kan også købe den direkte i deres webshop - de er vant til EAN-fakturering.


Vil du forhandle verdens lækreste brændekløver? 

Har du en fysisk butik eller en mindre kæde af butikker med en stærk fysisk repræsentation dit lokal område og mener du Kindling Cracker brændekløveren passer godt ind i butikkens sortiment så hold dig ikke tilbage. Kontakt os med en lille beskrivelse af din butik/butikker så vi kan starte en dialog om mulighederne.

Har du en ren webshop uden fysisk butik er også velkommen, men du skal have en skarp profil i dit marked og meget stærk på de sociale medier. Men hold dig ikke tilbage skriv så tager vi dialogen.