55° Nord - butik for med spejderudstyr og spejdergrej en hver spejders drøm.

Spejdernes egen butik 55°Nord førere nu også verdens sikreste brændekløver i sortement

Det er med stor fornøjelse vi har startet samarbejdet med 55°Nord. Spejdernes egen butik i taulov og på nettet, hvor spejdere og alle med mod på udendørslivet nu kan købe verdens sikreste brændekløver.

Alle små spejder kan kløve brænde helt ufarligt og være med i alle led af aktiviteten at lave lejrbål. På en kindling cracker kan de kløve brændet med en mukkert eller et stykke træ. Det er en fin måde at øve de motoriske evner der skal til for på et senere tidspunkt at kunne håndtere en økse.


På 55°Nord's facebook side løber der allerede masser af positive kommentar ind til den video der er lagt op.


Tag et kik på 55°Nord's webshop og lad dig inspirere af alle de fine sager. Og skulle du være i Fredericia området så kik forbi butikken den er bestemt et besøg værd.

Skriv en kommentar

hCaptcha