På gården Hedebo har de erhvervet sig en håndholdt brændekløver -og det er der blevet et flot blog artikel om.

Gården Hedebo i Helsinge har begået et flot blog post med video om deres nyest indkøb

"Flæk brænde nemt og sikkert" står der i overskriften på Hedebo's blog post -og dét er nemlig lige, hvad dét ér når brændet kløves på en Kindling Cracker

På gården Hedebo's blog beskriver Kristoffer hvorfor en Kindling Cracker er et ganske fint værktøj i produktionen af brænde og kløvning af genstridige kævler. Her skriver Kristoffer at  "Gør det nemmere at flække optænding og knudret træ" samt "En Kindling Cracker er en mere sikker måde at flække brænde på, også for dem der ikke føler sig sikker med en skarp økse" og det er en rigtig formulering. For alle kan kløve brænde på en Kindling Cracker om du er 5 eller 105 år mand, kvinde eller barn. 


Det handler om at en Kindling Cracker kan indgå i en arbejdssituation gøre den sikre. Det er effektivt at alle kan bidrage og ikke kun dem med gode øksefærdigheder. Vi takker for det fine blog post på hjemmesiden og giver det 5 stjerner ;-)


Læs mere her : http://hedebo.nu/341/nem-sikker-flaekke-braende/

Skriv en kommentar

hCaptcha