Vi elsker vores Bullitt budcykel de fleste Kindling Cracker brændekløvere starter deres rejse ud til kunder på dén

Bullitt er genopfindelsen af budcyklen i moderne form og mange pakkers første rejse til kunderne skete på dén 😍

Gentænke, redefinere og genopfinde er også et kendetegn for Kindling Cracker brændekløveren og måske dérfor passer de to så smukt sammen -eller måske er bare min kærlighed for gennemført design og funktion der gør at denne cykel er mit livs bedste investering.

I forbindelse med opstart af vores brændekløver gesjæft har vi skulle fragte mange, rigtig mange, æsker fra lager til kontor og så videre til pakkeshop. Brændekløveren er tung og det ville være oplagt at bruge bil det er bare så meget nemmere at suse gennem byen med dem på cyklen selv om der nogen gange er 50-60 kg. last. Så er det godt for miljøet, man får rørt sig og der er ingen irreterene parkeringsbøder i forruden.


Alt i alt er de første +500 brændekløvere blevet transporteret gennem københavn på min elskede bullitt fra lager til kontor til pakkeshop. Når vejret er godt og der har været bestillinger inden for en radius af ca. 20 km. har jeg nydt at cykle dem ud til kunderne med deres brændekløver det er en fantastisk måde at få lidt motion og møde kunderne - det bliver næsten ikke bedre. Skriv en kommentar

hCaptcha