Brændeskur med høj W.A.F ( Wife Aprovel Factor ) stablet så lækkert at din nabo taber underkæben

Brændestabel med høj W.A.F ( Wife Approval Faktor ) der får naboen til at tabe underkæben af misundelse

Stabel dit brænde så det ser, ikke mindre end, fantastisk ud med lag af optændingspinde. Stablet så snedig at den bliver ved med at se godt ud mens du bruger af brændet.

Optændingspinde er essentielt for en god og miljøvenlig "top down" optænding i brændeovnen. Optændingsbrænde har i de fleste familier været forbundet med en "mande opgave" selv om de flest mænd faktisk syntes det er trælst og farlig arbejde. Med en Kindling Cracker i huset eller mere velplaceret ved brændeskuret er kløvning af brænde og produktion af pindebrænde en familie aktivitet. 

"Når det er nemt får man det gjort" som en kvinde skrev på vores facebook side. Man laver nemt en hel trillebør fuld på mindre end en times tid og så er man meget tætter på en lækker brændestabel.


Vores brændestabel rummer 6 rummeter og er designet med 4 rum, hvor der er plads til forskellige brændetyper normalt ask og bøg da det er hårde sorter der brænder længe. Aks er ganske nem at findele til pindebrænde og ser godt ud. Vores strategi er at indlægge lag af pindebrænde forskudt så vi kontinuerligt kan brug fra toppen og hele tiden i samme lag har adgang til optændingspinde.


Hvis du mangler inspiration til et brændeskur kan du lave en billedsøgning på google eller finde billeder på pinterest

Eller er denne guide til byg-selv-brændeskur også rigtig fin

Skriv en kommentar

hCaptcha