Kløvehammer i træ - træhammer

Træhammer til børn i børnehave alderen

Mange institutioner har installeret en Kindling Cracker ved bål pladsen og børnene er vilde med at kløve træ. Men for de mindste børn kan en mukkeret på 1 kg. godt være en udfordring at håndtere. Så efter inspiration fra en skovbørnehave pædagogerne have snittet en træhammer er vi i gang med at få en sat etableret en produktion af træhamre.

De første produktions prøver er landet og vi har en håndfuld børn der tester dem og vores favorit er dem med bark på. De er lavet af bæredygtig trærester fra trælegetøjs-produktion i akacietræ eller mahogni på fabrik i vietnam.

Vi samarbejder med Sydfyn Trælegetøj der producere legetøj til institutioner som sikre at vi får et produkt at høj kvalitet der kan bruges af børn.


Vi forventer at kunne lancere træhammeren marts 2018 og har du spørgsmål til produktet er du velkommen til at kontakte os for nærmere beskrivelse og pris.

Demonstration af Kindling Cracker med pre-produktion sample af træhammer i Norsk TV

Skriv en kommentar

hCaptcha