Find en Kindling Cracker brændekløver forhandler

Vores brændekløver sælges hos en række fantastiske forhandlere med forskelligt udvalg. Her er virkelig nogle gode butikker at gå på opdagelse i, hvad end du  skal have bestilt brænde, er til udendørs madlavning eller skal bruge lækre ting til jagt og fiskeri eller måske en helt ny brændeovn. Til institutioner kan vi tilbyde dig at få besøg af en sælger eller måske af en specialkonsulent i etablering af kreative uderum for børn og voksne.

Find forhandlere på Sjælland, Fyn og i Jylland

Sjælland

Spejdersport - 20 fysiske butikker og online salg

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.
Spejder Sport er ejet af Det Danske Spejderkorps så husk, at hver gang du handler i en af vores butikker, støtter du børn og unges aktiviteter.

Du kan kikke forbi alle deres butikker og nakke en den lille Kindling Cracker med hjem, mens den store kan hjemtages til butikken på bestilling. Begge størrelser kan købes online i deres lækre webshop.


Website : www.spejdersport.dk
Adresser : www.spejdersport.dk/butikker

Køge pejsecenter - fysisk butik

Stort pejsecenter med over 100 ovne i udstiling og med mere end 25 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, og vi brænder for det, vi laver. Vi har Kindling Cracker opstillet så du kan prøve og få vejledning i den bedste optænding i din brændeovn.


Website : http://køgepejsecenter.dk/
Adresse : Køge Pejsecenter ApS. Københavnsvej 133, 4600 Køge. Tlf: 56637050

Slagelse Camping & Outdoor center - fysisk butik

4.500m2 butik med stort udvalg af Outdoor udstyr, jagt og kæmpe udvalg af telte og campingvogne. I butikken kan du både se og prøve en Kindling Cracker.


Website : www.slagelseoutdoor.dk
Adresse : Slagelse Camping & Outdoor center. Karolinevej 2c, 4200 Slagelse. Tlf 55700020

Spejdergear, Rødovre - online salg og fysisk butik

Butikken i Rødovre en 400 Kvm stor friluftlivs butik, hvor du kan se de fleste varer. Besøg butikken og få en kop kaffe/kakao, espesso e.lign mens du kikker på grej. Du kan også gå på opdagelse i Spejdergear's webshop der med mre end 3.000 varernumre er den største grejbutik på nettet. Der er et stort udvalg af brændere, kogegrej, frysetørret med, båludstyr, telte, soveposer, liggeunderlag, hængekøjer, knive, økser, lygter og alt det du ikke lige vidste du manglede og der er en Kindling Cracker opstillet i butikken. 


Website : www.spejdergear.dk
Adresse : Spejdergear, H. J. Holst Vej 14, 2610 Rødovre. Tlf 36466900

Survivalstore, Holbæk - online salg og butik ( besøg efter aftale )

Butikken har tre kerneområder; Bushcraft, Survival og Outdoor. Og drives af Bjarke Petersen der udgør hele butikken....ene og alene der selv dyrker friluftliv i mange forskellige variationer der synes at det er vigtigt at man flirter med det hele. Spejder, jagt, havjagt, undervandsjagt med harpun, kajak og bushcraft - alt sammen elementer som Bjarke dyrker on/off. Han er af den overbevisning, at hvis man som barn stifter bekendskab med udelivet, så vil det i de fleste tilfælde forblive i én og med stor sandsynlighed vende tilbage. Vi skylder vores børn at introducere dem for naturen og de mange gratis glæder der er i den.

Website : www.survivalstore.dk
Adresse : Survivalstore, Bødkervej 22, 4300 Holbæk. Tlf: 60681420 - Du kan besøge butikken efter aftale

Bjergkæden, Køge - fysisk butik og online salg

Bjergkæden er lækkert udstyr til friluftsliv, fritid, rejser og hverdagens eventyr. Du kan besøge vores webshop eller kig forbi vores 400 kvm. store oplevelsesbutik i Køge centrum. Hos os finder du alle de førende mærker og et stort udvalg af vandrestøvler, rygsække, telte, ski og havkajakker.

Website : www.bjergkaeden.dk
Adresse : Bjergkæden, Vestergade 34A, 4600 Køge. Tlf: 56652345

Frederikssund pejsecenter, Frederikssund - fysisk butik

Frederikssund Pejsecenter er specialist inden for brændeovn, pilleovn, pillefyr, gaspejs eller pejseindsats, og er et unikt pejsecenter med fokus på miljø, kvalitet og top service. Ejet af Steen Poulsen, uddannet skorstensfejer der siden 2001 har drevet butikken som i dag Sjællands største pejsecenter med en udstilling på hele 780 m2. med mere end 100 ovne og tilbehør.

Website : www.frederikssundpejsecenter.dk
Adresse : Frederikssund Pejsecenter. Centervej 48, 3600 Frederikssund. Tlf. 4731 4015

Roskilde pejsecenter, Roskilde & Virum - fysisk butik

Roskilde Pejsecenter A/S tilbyder et bredt udvalg af pejseindsatse, brændeovne og tilbehør samt montering & levering.De hjælper dig med at finde den rigtige pejs eller brændeovn til netop dine behov. De går ikke på kompromis – det handler om tillid og sikkerhed! Det er fleksibilitet og en ansvarsfølelse, der gør, at de leverer den bedste service. Derers moto er da også "VI ER FØRST TILFREDSE, NÅR KUNDEN ER TILFREDS."

Website : https://roskildepejsecenter.dk

Adresse : Roskilde Pejsecenter. Ringstedvej 64-66, 4000 Roskilde. Tlf. 4635 4124

Adresse : Roskilde Pejsecenter. Kongevejen 237, 2830 Virum. Tlf. 4541 0188

XL-BYG, Rødby - fysisk butik

Lollands Trælast A/S XL-Rødby er blandt Lolland/falster og sydsjællands førende Trælaster og Byggemarkeder. Lollands Trælast A/S åbnede dørene i februar 1980. Der har ligget Trælast på samme adresse siden 29. marts 1913, blot under andet ejerskab.
Lollands Trælast A/S er en familedrevet, privatejet virksomhed - med lokale ansatte, hvilket smitter af på vores omgang med kunderne. Hvad enten man kommer for at få hjælp til carporten eller materialer til en stor byggeplads.


Website : roedby.xl-byg.dk
Adresse : XL-BYG Rødby. Nebbelundevej 2, 4970 Rødby. Tlf. 54601300

DKbrænde.dk, Slagelse - online salg

Hos DKBrænde.dk får du altid den bedste handel uanset hvilken type brændsel, du skal bruge. Spar mange penge og få samtidig den fordel, at vi nu leverer gratis i hele Danmark og næsten helt ind i din brændeovn med vores mobile truck. (Fyn og Jylland leveret til kansten) Alle produkter på denne side har været underlagt streng kontrol for at sikre, at du får de – også miljømæssigt – bedste produkter.
Website : www.dkbrænde.dk
Adresse : dkbrænde.dk, Hejningevej 6, 4200 Slagelse. Tlf. 2532 3413

FormCPH, København - fysisk butik

Butik og indretningsarkitekter, her kan du blandt mange andre håndplukkede lækkerier se og bestille en brændekløver. Se mere på deres hjemmeside

Website : www.formcph.com
Adresse : FormCPH. Frederiksberg Allé 68, 1820 Frederiksberg C

Hanols, Ringsted - Engros med køb på adressen efter aftale

Engros forhandler med salg på adressen efter aftale eller online på pelsboern.dk. Ring til Lars på 2671 2398 og aftal en tid så kan du både prøve og købe dig en lækker brændekløver

Adresse : Langagervej 37, 4100 Ringsted. Tlf. 26712398

Ting+, Rørvig - fysisk butik

Sommerbutik med hyggeligt interiør, tøj og køkkenvarer til sommerhuset

Facebook side : Ting+
Adresse : Toldbodvej 8, 4581 Rørvig. Tlf. 81444342

Grill og Pejs, Nykøbing Sjælland - fysisk butik

Pejse butik midt i Nykøbing Sjælland med fokus på både pejs/brændeovn og grill udstyr.

Facebook side : Grill og Pejs
Adresse : Brændergården 12, 4500 Nykøbing Sj.. Tlf. 27580824

Jylland

Spejdersport - 20 fysiske butikker og online salg

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.
Spejder Sport er ejet af Det Danske Spejderkorps så husk, at hver gang du handler i en af vores butikker, støtter du børn og unges aktiviteter.

Du kan kikke forbi alle deres butikker og nakke en den lille Kindling Cracker med hjem, mens den store kan hjemtages til butikken på bestilling. Begge størrelser kan købes online i deres lækre webshop.


Website : www.spejdersport.dk
Adresser : www.spejdersport.dk/butikker

VINDERUP / NYKØBING SKOV & HAVE - 2 fysiske butikker med online salg

Vinderup / Nykøbing Skov og Have har en målsætning, der favoriserer servicering af det danske skov- og havebrug. Der stræber efter at tilbyde kunden højkvalitetsprodukter og en hurtig servicering. Med ønske om løbende at videreudvikle butikker, så sortimentet matcher den fortsatte efterspørgsel hos vores kunder. Her prioriters det at salg og service hænger indiskutabelt sammen. Dette gør, at kunden aldrig vil gå fra vores butik, uden at få en introduktion til de produkter du har købt. Det betyder også, at de altid er klar til at hjælpe, såfremt der skulle være brug for servicering. De holder sig ajour med nye trends og teknologier, som kan optimere kundens resultater, uanset niveau og behov.


Website : http://www.vnsh.dk

Adresser : 

VINDERUP SKOV & HAVE. Parallelvej 1, 7830 Vinderup. Tlf: 9745 2277
NYKØBING SKOV & HAVE. Vesterå 2, 7900 Nykøbing. Tlf: 9772 0866

Juniorgrej.dk - online salg

juniorgrej.dk er en internetbutik med tøj og friluftsudstyr til børn og unge, som elsker naturen og at være i den. Sortimentet består af en række kvalitetsprodukter indenfor de 4 hovedkategorier, “Buer og pile”, “Fiske- og jagtgrej”, “Friluftstøj” og “Friluftsudstyr”. juniorgrej.dk er e-mærket.  

Website : juniorgrej.dk

Adresse: Junior Grej. Havnevej 18, 8970 Havndal. Tlf. 27640048 (besøg på adressen, kun efter aftale)

P. Lindberg, Vejen - fysisk butik og online salg

P. Lindberg er en web- & katalogvirksomhed, som gennem intensiv og moderne markedsføring afsætter udstyr, tilbehør og maskiner til landmand og alle, som bor på landet. 160 års erfaring, et stort og bredt specialiseret produktprogram med mere end 15.000 varenumre, eget indkøb og kvalitetssikring og et stort lager med direkte distribution til kunden hver dag.  

Website : https://p-lindberg.dk

Adresse: P. Lindberg Maskinforretning. Sdr. Ringvej 1, 6600 Vejen. Tlf. 70212626

Friluftvejlederen - salg på adressen

Lars Daugberg er friluftvejleder og udføre konsulentarbejde vedrørende pædagogik og friluftsliv. Originale, sjove og spændende teambuilding aktiviteter og events som, skaber engagerede fleksible og positive medarbejdere. Arrangør af ture fra A-Z ud fra kundens ønsker for firmaer, institutioner eller private. Lars tager gerne ud og laver en demonstration af brændekløveren ring og lav en aftale og der kan betales med EAN-nr. og mobilePay  

Website : http://friluftsvejlederen.dk

Adresse: Friluftvejlederen. Bollebakvej 43, 9352 Dybvad. Tlf. 2082 2608 ( åben 9 - 22 efter aftale ring og book en fremvisning )

55° Nord, Taulov - fysisk butik og online salg

Spejdernes egen butik og deres idégrundlag er at tilbyde mennesker det rigtige udstyr og dermed muligheden for at leve et aktivt friluftsliv. 55°NORD åbner en verden af uanede muligheder. Det handler om rygsække, soveposer, fodtøj, uniformer mm. i en kvalitet, der holder til at blive brugt igen og igen! Vores inspiration er naturen og de udfordringer og oplevelser, som børn og unge møder på ture og lejre. Vores sortimentet spænder derfor bredt, fra det traditionelle til det smarte og moderne!

Website : https://www.55nord.dk

Adresse: 55°Nord. H.C. Ørstedsvej 10 Taulov, 7000 Fredericia

Hwam Living, Skanderborg - fysisk butik

Besøg det eksklusive showroom og se det fine udvalg af moderne og miljøvenlige pejse og brændeovne. Her kan du se og købe din nye Kindling Cracker, samt få gode råd til den god og miljøvenlig optænding -der også er god for din brænde økonomi.

Website : http://www.hwamliving.dk
Adresse : Hwam living. Foerlev Møllevej 3, 8660 Skanderborg. Tlf. 7217 0026

Olisan.dk, Harlev - gårdbutik i Herlev og online salg

Olisan.dk har siden 2005 glædet små og store med kvalitetslegetøj, interiør og accessories til børn. Vi er en kreativ og servicebevidst virksomhed, der ikke går på kompromis med valg af produkter, indpakning, troværdige produktbilleder og detaljerede produktbeskrivelser. Olisan's sortiment byder på legetøj og interiør til børn fra 0 til 14 år - så det er muligt, at finde den ideelle barsels-, dåbs- eller fødselsdagsgave

Website : https://olisan.dk
Adresse : Olisan. Labing Møllevej 6, 8462 Harlev. Tlf. 61277692

COOLSHOP - online salg

En af Danmarks største shops med de nyeste gadgets, boligtilbehør og 1.000 andre ting der kan friste. 

Website : https://www.coolshop.dk
Adresse : COOLSHOP. Bøgildsmindevej 3, 9400 Nørresundby

Lindberg, Ebeltoft - fysisk butik og online salg

Website : www.lindbergebeltoft.dk
Adresse : Lindberg. Havnevej 1, 8400 Ebeltoft. Tlf. 8634 1033

Ildfastesten.dk, Århus V - online salg med afhentning Århus V.

Salg af materialer der er anvendelige ved opbygning af pejs, masseovne, pizzaovne, rakuovne og raketovne, da de tåler høje temperaturer over lang tid. Produktsortimentet består både af ildfaste sten, ildfast mørtel, ildfast cement, ildfast ler og chamotte pulver samt forskelligt tilbehør til pejs og pizzaovn, fx pizzaspade og termometer. Derudover er det også muligt at købe et byg-selv pizzaovnssæt, hvor alle ildfaste materialer inklusiv keramisk isolering og grundig vejledning medfølger. Den ildfaste keramiske isolering kan naturligvis også købes separat.

Website : https://www.ildfastesten.dk
Adresse : ildfastesten. Haslegårdsvej 72, 8210 Århus V. Tlf. 21636607

Afhentning, Herning

Svigerfar, står for at fremvise og udleverer, på hjemmeadressen i Herning. Betaling kontant eller MobilePay 77766
Ring : 20837604 og lav en aftale. Adresse : H C Ørsteds Vej 111, 7400 Herning

Fyn

Pejzen, Middelfart - fysisk butik

Pejzen præsenterer et flot udvalg af de smukkeste, og mest miljøvenlige brændeovne i vores showroom. Her kan I se jeres nye brændeovn i omgivelser der måske ligner dem derhjemme. Vi rådgiver omkring det rette valg af ovn og kan naturligvis også stå for alt omkring installation og valg af tilbehør.

Website : http://www.pejzen.dk
Adresse : Pejzen. Kauslundevej 77, 5500 Middelfart. Butik åben torsdag til lørdag eller efter aftale. Tlf. Anders Ravn 4182 0123 / Michael Wallenius 2175 2014

OutdoorDesign, Tommerup - salg til erhverv og offentlige kunder

OutdoorDesign er en moderne designdrevet virksomhed for erhvervs- og offentlige kunder.
Med afsæt i skandinavisk tradition for design, kvalitet og funktionalitet fremstiller og markedsfører vi by-, park- og gadeinventar til primært det offentlige rum.

Website : https://www.outdoordesign.dk
Adresse : OutdoorDesign. Østerbro 4, 5690 Tommerup. Tlf. 50569763

Danish Outdoor, Tommerup - fysisk butik og online salg

Rygeovne, bålgrej, æblepressere, pølsestoppere, bryg selv udstyr og friluftsgrej. Udover, at Danish Outdoor Danmarks førende specialbutik med udstyr til hjemmerøgning, pølsemageri og bålmad og har haft over 3000 på vore populære kurser, så er vi også leverandør til naturbørnehaver, naturskoler og andre af bålgrej og udstyr til natur-undersøgelser m.m. Vi har rigtig meget på lager og kan normalt levere både små og store ordrer indenfor 1-2 hverdage.

Website : https://www.danishoutdoor.dk
Adresse : Danish Outdoor. Østerbro 4, 5690 Tommerup. Tlf. 28157634

Anders B. Petersen, Ullerslev - DDS Instruktør

Anders arbejder som instruktør i DDS og laver kurser inden for formidling af brugen og sikkerheden omkring, værktøj med børn og unge.

Adresse : Anders B. Petersen. Hindemaevej 79, 5540 Ullerslev. Tlf: 60474788

Institutioner og foreninger

Vi har samarbejde med Sydfyn trælegetøj der har to kørende sælgere. Dem kan du ringe til for at aftale et besøg i jeres børnehave eller SFO. Du kan også købe den direkte i deres webshop - de er vant til EAN-fakturering.


Vil du forhandle verdens lækreste brændekløver? 

Har du en fysisk butik eller en mindre kæde af butikker med en stærk fysisk repræsentation dit lokal område og mener du Kindling Cracker brændekløveren passer godt ind i butikkens sortiment så hold dig ikke tilbage. Kontakt os med en lille beskrivelse af din butik/butikker så vi kan starte en dialog om mulighederne.

Har du en ren webshop uden fysisk butik er også velkommen, men du skal have en skarp profil i dit marked og meget stærk på de sociale medier. Men hold dig ikke tilbage skriv så tager vi dialogen.