Lillemand på bare 3 år kløver brænde som en ninja

Vore hjerter smelter og vi giver den lille brændekløvende guttermand 5 hjerter

Vores moto har været til dato været at alle fra 5 til 105 år kan kløve brænde på en Kindling Cracker. Så dukker denne video op af en lille fantastiske dreng på bare 3 år der kløver brænde. Vi nedsmeltede øjeblikligt og nu må vi nok heller skrive "alle fra 3 til 103 år kan kløve brænde på en Kindling Cracker" 

Brændekløvning er med en Kindling Cracker nu en aktivitet for hele familien. For de små er det en oplevelse at kløve træet der skal bruges til bålet i haven og man kan se glæden når de helt selvhjulpen kan deltage på lige fod med alle i andre.


Kik forbi Susannes's instagram profil og giv hendes søn et thumbs up : https://www.instagram.com/p/BdPg1TKlIAQ/ 

Skriv en kommentar

hCaptcha