Trylleboden Sollerød strand har en Kindling Cracker alle kan benytte

Brændekløver til fri afbenyttelse af børn og voksne opsat af Trylleboden Sollerød strand

Weekend oplevelse ud over det sædvanlige. Trylleboden er en lille bod sat op ved aktivitets området i trylleskoven. Trylleskoven er en helt eventyrlig nåletræsskov beliggende Søllerød strand med stort strandeng område. Her kan man købe snobrødsdej, popcorn og låne båludstyr så hele familien kan hygge sig ved bålet. 

På pladsen finder man b.la. 2 store bålsteder og Trylleboden har opsat en Kindling Cracker så børn sagtens kan hjælpe med at kløve pinde til bålet. Vi besøgte stedet da de lukkede for sessionen med live koncert og massevis af familier på søndagstur. Hele tiden var der en håndfuld børn der hyggede med at kløve træ til bålet.


Trylleboden får vores uforbeholdne anbefaling. Tag familien med til en uforglemmelig dag med skov, strand og bålhygge. Vi hyggede hele dagen til solen gik ned og Trylleboden får ekstra point fordi man kan købe en ordentlig kop kaffe. 


Kik forbi deres facebook profil eller endnu bedre besøg dem i virkligheden adressen er Karlstrup Strandvej 3, 2680 Solrød Strand

Skriv en kommentar

hCaptcha