Slotved Skov og Dyrehave ved Sindal

Naturstyrelsen Vendsyssel opsætter flere Kindling Cracker brændekløver i Slotved Skov og Dyrehave ved Sindal

Skovfoged i Naturstyrelsen distrikt Vendsyssel har valgt verdens sikreste brændekløver til opsætning i Slotved Skov og Dyrehave ved Sindal. Valgt er både begrundet i sikkerhed og ikke mindst i en forventet lav drift omkostning. En Kindling Cracker har ingen bevæglige dele og er i en kvalitet der gør den kan stå ude i årevis uden at skulle serviceres.

Slotved Skov og Dyrehave ved Sindal er under en større udbygning, så den er endnu mere indbydende for de besøgende. De besøgende kan på de indrettede pladser lave bål og Naturstyrelsen både forsynder dem med brænde og en brændekløver der er sikker at bruge. Skoven har mange besøg af skoler og børnehaver og de kan nu selv kløve brændet uden pædagogerne skal bekymre sig om at de kommer til skade. Vi har i samarbejde med skovfoden fundet en sikker løsning til tyverisikker montering så de mange brændekløvere bliver stående i mange år frem over. 


Skal I lave en bålplads på et offentlig tilgængelig areal kan vi hjælpe med viden om opsætning af en sikker løsning til brændekløvning - skriv til os og lad os tale om en løsning.


Skriv en kommentar

hCaptcha